Overzicht
Eetfestijn   

2 december - Eenheid

Zie ginds komt mijn bordje 
Binnen een kleine maand is het weer zo ver. De Sint komt met al zijn toffe Pieten kadootjes uitdelen aan de brave kinderen... en eigenlijk ook aan de niet zo brave kinderen die voor het gemak dan maar kleine deugnieten worden genoemd...
Maar, wie wordt hier weer vergeten? Wie zorgt er dag in dag uit voor die deugnieten? Wie o wie zit er achter dat grote geheim van 6 december en blijft keer op keer in de kou staan?

Wel, wij hebben goed nieuws voor jullie! Wij zijn jullie niet vergeten, in tegendeel! Wij vieren op 2 december niet enkel Sinterklaas, wij zorgen voor een heus eetfestijn voor ouders, nonkels, tantes, vrienden,... noem maar op.

Eetfestijn à la carte?
We hebben de Sint gevraagd om voor iedereen een passend bordje te voorzien, maar hij had het die avond al veel te druk met alle voorbereidingen voor 6 december. Daarom hebben we zelf een menu opgesteld bestaande uit een volwassen- en een kinderversie van:
balletjes in de tomatensaus met frietjes of vol-au-vent met frietjes of een vegetarische lekkernij, uiteraard ook met frietjes.
Kostprijs is telkens voor de kleine deugnieten €6, voor de grotere deugnieten €12.

De kleinsten onder ons kunnen al aanschuiven voor al dit lekkers vanaf 18u. Ouders kunnen dit doen vanaf 19u. Ondertussen hebben wij nog een klein extraatje voorzien voor de durvers die met de fiets komen (of zij met een goede BOB-regeling): een pop-up bar waar je kunt genieten van een aperitiefje of een kleine cocktail alvorens je aan tafel schuift.
Kindercocktails hebben we niet voorzien, maar niets belet je om hen al aan tafel te laten schuiven en hun bordje te veroberen, want rond 19u start een kleine (lang)speelfilmanimatie in het verkennerlokaal.

Kort en krachtig
Begin je al te watertanden bij dit verrukkelijk aanbod van eten plezier en gezelligheid, schrijf je dan direct in!

Indien je ondertussen al sterretjes ziet, hieronder alle praktische info in een lijstje:
- Zaterdag 2 december: Eetfestijn met scoutsvrienden
- Balletjes in de tomatensaus, vol-au-vent of een vegetarische lekkernij met frietjes voor €6 of €12
- Start om 19u (18u voor kinderen), einde om 21u (maar de bar blijft natuurlijk wel ietsje langer open)
- Inschrijven kan tot en met 26/11

Inschrijven eetfestijn

Binnenkort

26 - 28 okt - WELPEN

Herfstweekend Welpen

26 - 28 okt - JVG'S

Herfstweekend JVG

26 okt - VG'S

Herfstweekend VG

26 - 27 okt - BEVERS

Bever-sleepover

31 okt - BEVERS, WELPEN

Griezelen met bevers en welpen

24 nov - IEDEREEN

Eetfestijn

Nieuws via facebook!