Overzicht
Eetfestijn   

24 november - Iedereen

Schuif die moddervoeten maar onder tafel
Elke zaterdag hetzelfde ritueel: vuile kleren uit in de garage, rechtstreeks in het bad (of douche) terwijl mama (of papa) snel nog wat eten uit de koelkast tovert. Of worden het toch frietjes vanavond?

Wel, zaterdag 24 november hoef je deze zware keuzes alvast niet te maken. Je kan gewoon op de scouts blijven, genieten van een heerlijk aperitiefje in de bar om daarna aan te schuiven aan onze feesttafel gevuld overheerlijke frietjes met vol-au-vent of balletjes in de tomatensaus. Aansluitend is er nog een film voorzien voor de kinderen, zodat je nog rustig en voldaan kan nagenieten.

Ik heb honger, dit klinkt als muziek in de oren
Je gaat nog even geduld moeten hebben, wij geven alvast het volgende mee. Er is keuze tussen:
- Frietjes met balletjes in de tomatensaus (€12 voor volwassenen, €6 voor kinderen)
- Frietjes met vol-au-vent (€12 voor volwassenen, €6 voor kinderen)
- Vegetarische schotel (€12 voor volwassenen, €6 voor kinderen)

Het festijn gaat door op zaterdag 24 november op ons scoutsterrein in de Tieltsesteenweg 105B te Eeklo. Kleine tip: als je met de fiets komt vermijd je parkeerproblemen, heb je een uitleg voor die extra portie frietjes en smaakt dat digestiefje dubbel zo hard.

Kinderen kunnen eten vanaf 18u00, om 19u00 start de film. Volwassenen kunnen eten vanaf 19u00. Wij beginnen aan de afwas om 21u00, dus dan gaat de keuken ook dicht.

Waar ik me inschrijven?
Hieronder vind je de link. Inschrijven kan t.e.m. zondag 18 november. Vergeet niet tijdig te betalen, want zonder geld kunnen wij geen frietjes aankopen.

INSCHRIJVEN

Binnenkort

27 apr - STAM

Sjoractiviteit

27 apr - JVG'S

Daguitstap JVG's

4 mei - IEDEREEN

Lenteschoonmaak

11 mei - JVG'S

Teervoettocht

11 mei - VG'S

Daguitstap Raften

11 mei - BEVERS, WELPEN

Plopsaland

Nieuws via facebook!