Overzicht
Eetfestijn   

23 november - Iedereen

Mmmmmm
Ja hoor, de potten staan alweder te pruttelen, de saus krijgt een laatste kruidentoets en de 'ballen' zijn al gedraaid! Oké, eerlijk toegegeven, dit is een nabije-toekomstbeeld dat zich waarschijnlijk enkel in mijn hoofd bevindt.
Desalniettemin stroomt het water me in de mond als ik denk aan al dat lekkers om van te smullen zaterdagavond 23 november in de scoutsbar.

Howhowhow
De scoutsbar... zeker? Uiteraard! Zelfs een klein deukje in het icoon van onze scouts houdt ons niet tegen om onze bar nokvol te proppen met 'gezelligheid troef!', lekker eten en natuurlijk ook jullie.
Daarom nodigen wij jullie graag uit voor ons eetfestijn op 23 november in de scoutsbar.Er is overheerlijke vol-au vent, balletjes in de tomatensaus, en vegetarische balletjes met frietjes (slechts €12 voor volwassenen en €6 voor kinderen).
Kinderen kunnen al aanschuiven vanaf 18u, want om 19u begint hun filmavond. Daarna kunnen de ouders die 'op hun gemak' willen eten aanschuiven.
Inschrijven kan tot 19 november, maar waarom zou je wachten? Vergeet zeker ook niet nonkel, tante, oma en opa mee te vragen.

Inschrijven

Binnenkort

27 jun - IEDEREEN

BBQ - GEANNULEERD

21 - 26 jul - BEVERS

Beverkamp

21 - 31 jul - JVG'S

JVG-kamp

24 - 31 jul - WELPEN

Welpenkamp

1 - 14 aug - VG'S

VG-kamp

1 - 16 aug - SENIORS

Seniorkamp

Nieuws via facebook!