ST

Shuffleton Toernooi

Op zaterdag 20 april nodigen we iedereen uit op ons Shuffleton Toernooi voor een avond vol spanning & amusement in de scoutsbar! Inschrijven kan vanaf 18u en om 19u beginnen we aan het eerste spel.

Geen idee wat een shuffleton is? Ervaring is niet vereist, maar spring gerust even binnen in onze scoutsbar één van de komende weken voor een oefenpotje!

ST
image0

Kerstmarkt

De STAM nodigt alle leden, ouders en andere sympathisanten uit voor haar jaarlijkse kerstmarkt op het scoutsterrein.

Op zaterdag 16 december kunnen jullie je na de scouts verwarmen aan een lekker soepje, een heerlijke braadworst of misschien wel een glaasje jenever.

Nodig gerust je vrienden uit, want iedereen is welkom!


Tot dan!
De Stam

image0
Scherm­afbeelding 2023-12-05 om 11.33.49

Wijn- en Cavaverkoop Seniors

Wijnverkoop seniorsDe feestdagen komen er aan. Zo ook de gezellige etentjes met vrienden en familie; daar hoort naturlijk een heerlijk glaasje wijn bij! Daarom verkopen de Seniors wijn en cava ten voordele van ons buitenlands kamp. De opbrengsten hiervan zullen enkele speciale activiteiten financieren en ervoor zorgen dat dit fantastisch kamp betaalbaar blijft.

Het aanbod bestaat uit een rode (merlot), witte (chardonnay) en rosé wijn. Daarnaast bieden we ook cava aan. Deze kunnen besteld worden per fles, per 3 flessen in een geschenkpakket naar keuze.

Hoe bestellen?

Bestellen kan via ons online bestelformulier, waarna u informatie krijgt om over te schrijven. Voer de stappen bovenaan in het bestelformulier uit. De bestellingen voor een bepaalde afhaaldag sluiten steeds af de woensdag voordien.

Afhalen op de scouts (in de bar) kan ofwel op 22 december van 18-20u. Mocht dit moment voor u niet lukken kan er gezorgd worden voor een ander moment. 

Mochten er problemen/vragen zijn ivm de bestelling, aarzel niet om ons te contacteren via mail op seniors@deleeuwerik.org.

Wil u nog een wijn toevoegen? Klik op deelnemer toevoegen. 

Scherm­afbeelding 2023-12-05 om 11.33.49
6108d94c-3595-4ba4-bb26-81d9bed43039.jpeg

Spirelliavond

Met de start van het nieuwe scoutsjaar starten we meteen ook met de voorbereidingen van onze spirelliavond op zaterdag 16 september.

Na de scouts zijn jullie allemaal welkom om te genieten van een heerlijk bord spirelli met een saus naar keuze. Net als vorig naar zullen wij met verschillende soorten saus werken.

In de aanbieding:
– Bolognaise
– Pesto
– Kaas en ham

Van elke saus is ook een vegitarische versie te verkrijgen. Dit geeft wat meer keuzestress dan andere jaren maar aarzel niet te lang om te beslissen…

Vanaf 18u kunnen de kinderen aanschuiven. Om 18u30 mogen alle ouders aanschuiven en voorzien wij een toffe film voor de kinderen.

InschrijvenVoor onze spirelliavond tel je €6 voor een kinderportie en €7 voor een volwassene. Je bent dus nogmaar 1 knop verwijderd van een zorgeloos diner met het volledige gezin. Inschrijven kan tot en met maandag 11 september!