Overzicht
Zomerkamp JVG   

25 juli - 4 augustus - JVG's

Dora gaat op pensioen en om een mooi einde te maken aan haar carrière wil ze als laatste avontuur een tripje naar Hollywood maken. Vooraleer Dora op pensioen gaat wil ze een waardige opvolger. Een waardige Dora heeft volgens “the one and only Dora herself” altijd een volle rugzak met de meest wonderbaarlijke voorwerpen. Wie kan er tijdens Dora haar laatste avontuur zoveel mogelijk filmrekwisieten bemachtigen voor in hun rugzak en mag werelds meest beroemde avonturier Dora opvolgen???? Maar dit alles zal niet zomaar van een leien dakje verlopen, want de vos Zwieber ligt altijd op de loer!!!!

We reizen van de ene filmset naar de ander filmset waar we de grootste figuren uit de filmgeschiedenis zullen tegen komen.

Ga jij ook mee op deze ludieke en tegelijkertijd spannende en onvergetelijke reis samen met Dora? 


De kostprijs voor dit kamp bedraagt €135.

Inschrijven kan nu via onderstaande knop tot en met zondag 4 juli.
Dit jaar is er wegens versoepelingen voor de JVG's geen deelnemerslimiet.

Het is niet nodig een medische fiche af te geven, aangezien u bij de start van dit scoutsjaar een medische fiche hebt moeten indienen. Indien dit nog niet zou gebeurd zijn of er is bepaalde informatie gewijzigd, gelieve dan ten laatste tegen zaterdag 10 juli het medische fiche in te dienen. Het medische fiche vindt u via deze link.
Dit mag ook via mail gebeuren: jvjg@deleeuwerik.org

De inschrijving is pas definitief als het geld overgeschreven is.

Meer info over het kamp vindt u terug in uw mailbox.

Wij kijken er alvast naar uit!

Scoutsvriendelijke groeten,
De JVG-leiding
Inschrijven

Binnenkort

27 jul - 3 aug - WELPEN

Zomerkamp Welpen

Nieuws via facebook!