Overzicht
Info-en spirelliavond   

17 september 2022

Op zaterdag 17 september organiseren wij een infomoment voor de ouders met daarop volgend een spirelliavond.

Infomoment
Op zaterdag 17 september om 17u30 is er een infomoment per tak. Hierin stelt de leiding zichzelf voor en geven ze wat uitleg bij de werking van tak. Ze zullen ook enkele belangrijke data meegeven zoals die van de weekenden en kampen. Deze kan je ook al vinden in de online kalender. Elke tak zal het infomoment twee keer geven zodat je als ouder met kinderen in meerdere takken de kans hebt om bij elke tak eens te gaan luisteren. 

Honger, honger, honger
Vanaf 18u30 zijn jullie allemaal welkom op onze scouts om te genieten van een heerlijk bord spirelli met een saus naar keuze. Ja, je leest het goed, dit jaar zullen wij met verschillende soorten saus werken.

In de aanbieding:
* Bolognaise (onze klassieker)
* Pesto
* Kaas met ham

Van elke saus is ook een vegetarische versie te verkrijgen. Dit geeft wat meer keuzestress dan andere jaren maar aarzel niet te lang om te beslissen...

Inschrijven
Voor onze spirelliavond tel je nog altijd €5 voor een kinderportie en €6 voor een volwassene. Je bent dus nogmaar 1 knop verwijderd van een zorgeloos diner met het volledige gezin. Inschrijven kan tot en met maandag 12 september! Inschrijven voor het infomoment is niet nodig. 

Ik wil spirelli!