Overzicht
Playbackshow en spaghettiavond   

8 september 2021

Jullie hebben het wellicht al jaren gemist: onze playbackshow! Maar nu is hij er eindelijk terug, na vele jaren. Voor ouders die dit event niet kennen: op de playbackshow geven de leden van onze scouts per tak of patrouille een klein optreden. Dit kan een dansje zijn of een sketch. Ouders, grootouders, vrienden en andere sympathisanten zijn meer dan welkom om naar het optreden te komen kijken. Onze playbackshow gaat door op zaterdag 18 september om 17u en zal ongeveer een uurtje duren.

Heb je na de playbackshow geen zin meer om nog achter het fornuis te staan en een gezonde maaltijd uit je hoed te toveren? Goed nieuws! Direct volgend op onze playbackshow is er de spaghettiavond! 

Om jullie optimaal te laten genieten van onze lekkere verse spaghetti, werken we dit jaar met twee formules:

Op restaurant
Op zaterdag 18 september vanaf 18u30 toveren wij onze terreinen en lokalen helemaal om tot een heus restaurant. Laat je bedienen door onze leiding, keuvel nog wat na over de playbackshow en geniet zorgeloos van een diner met het volledige gezin.

Take Away
Eet je liever thuis op zaterdag? Of Krijg je maar geen genoeg van onze lekkere saus? Er is ook een optie om spaghettisaus af te halen. We verkopen onze sauzen per liter en je kan zoveel bestellen als je maar wil. Enkele liters in de vriezer en je hebt altijd wat in huis. De take away kan je ophalen tussen 17u en 19u en hiervoor moet je aan de champignon zijn.
(Opgelet: dit jaar kan er geen saus met slierten afgehaald worden)

Korte samenvatting van de avond: 

17u: Playbackshow
17u - 19u: Take away aan de champignon
- 1l bolognaise saus
- 1l vegetarische saus
Vanaf 18u30: Eat-in aan de voorkant van onze lokalen
- Bolognaise: kinderportie of volwassen portie
- Vegetarisch: kinderportie of volwassen portie 


Ben je helemal verkocht voor deze gezellige avond? Geweldig! Schrijf je dan nu in voor de spaghettiavond. Dit kan tot en met komende zondag 12 september. (Voor de playbackshow hoef je niet in te schrijven) 
Klik hier om in te schrijven!