Overzicht
Scouts merchandise!   

21 november 2020

Heb jij nu al altijd een scouts T-shirt of trui gewild? Is je oude T-shirt of trui tot op de naad versleten? Of ben je opzoek naar het ideale cadeautje voor onder de kerstboom?
It's your lucky day want dit jaar zijn ze terug! En we ook hebben we nog wat extraatjes voorzien zoals een muts, limited edition trui en mondmaskers.

Je kan bestellen vanaf nu tot en met 28 november. Wanneer kan je deze merchandise komen halen? Voor de leden die nog vergadering hebben zal dit op zaterdag 19/12 meegegeven worden. Leden die momenteel geen werking hebben kunnen hun bestelling op 19/12 komen halen in de champignon tussen 16u en 18u. Mocht dit moment voor u niet passen, laat ons dan gerust iets weten door te antwoorden op deze mail.

Door corona kunnen we jammer genoeg geen pasmoment voorzien. Als u wil bestellen kan u onderaan kijken naar de maattabel en de gepaste maat bestellen. Twijfel je toch? Stuur ons dan gerust een mailtje. 

 
Scouts T-shirt

Onze scouts T-shirts zijn terug! Wil jij nu ook zo'n übercoole T-shirt?
Hij kan besteld worden in alle maten, jong en oud en kost slechts 10 euro.

Bestel nu!

 

Scoutstrui met kap

Onze scoutstruien zijn ook terug van weggeweest. Niets beter dan een scoutstrui om je deze winter in op te warmen! Deze trui is beschikbaar voor jong en oud voor 30 euro. Wil jij ook je totem/bijtotem op de rug? Dan betaal je slechts 5 euro meer. 

Bestel nu!

 

Scoutstrui zonder kap

We hebben nu ook een nieuwe limited edition scoutstrui. DIt is een volledig nieuw model zonder kap en met het 75 jarige viering logo op de borst.
Deze trui is alleen beschikbaar voor volwassen!
De kostprijs van de trui is 30 euro. Leden met een totem of bijtotem kunnen hem op de rug laten bedrukken voor 35 euro.

Bestel nu!

 

Maattabel

Er wordt geen pasmoment voorzien. Als u wil bestellen kan u hierboven kijken naar de maattabel, en de gepaste maat bestellen.

Scoutsmuts

We hebben nu ook scoutsmutsen! Deze stijlvolle muts past perfect bij je nieuwe trui en de kostprijs van de muts bedraagt 20 euro.

Disclaimer: deze muts kan niet als mondmasker gedragen worden, ga daarvoor naar de paragraaf hieronder. 😷👇🏼
 

Bestel nu!


Mondmasker van FOS

Jullie kunnen nu ook in onze eenheidsshop de mondmaskers van FOS aankopen zodat we samen veilig kunnen vergaderen in stijl!
De mondmaskers zijn van goede kwalitieit en kunnen gewassen worden. Kostprijs bedraagt 5 euro.

Bestel nu!


Stel niet uit, bestel nu!

Wacht niet met bestellen want de bestellingstermijn is kort!

Groetjes,
De leiding