Overzicht
Sneukelrally 2021   

12 mei 2021

RING……….ring……….ring
Het was normaal gezien weer zover…
De Stam zou zijn 20e editie van de Sneukelrally klaargestoomd hebben.

Helaas bevinden we ons nog in de corona pandemie. Daardoor kunnen we onze oude vertrouwde sneukelrally niet laten doorgaan.

Maar… een scouts houdt vol. En een stammer al zeker! Daarom presenteren we een coronaproof alternatief!

Iedereen kan een aangepaste sneukelrally fietsen op eigen tempo en op een zelfgekozen moment. Helaas zonder sneukels en spelletjes maar niet getreurd… volgend jaar maken we dit alles terug voor jullie klaar!
Om de competitie er toch een beetje in te houden, hebben we een alternatief voorzien: een kleine zoekwedstrijd. Op verschillende stopplaatsen zitten namelijk ‘ponsjes’ of prikkertjes verstopt (Pas na morgen, 13 mei). Als jullie deze vinden en de juiste gaatjes kunnen prikken bij de correcte foto, maken jullie kans op een prijs. Helaas geen traditiegetrouwe ballonvlucht dit jaar maar wees gerust: onze sneukelrallymentaliteit is er zeker in te herkennen.

Zoals andere jaren kunnen jullie deelnemen in ploegen. Het enige dat jullie dus moeten doen, is per betalende ploeg één correct ingevuld en geprikt formulier bezorgen in de brievenbus van ons vertrouwde scoutsadres: Tieltsesteenweg 105b, 9900 Eeklo.

Voor het rijden van de tocht en het deelnemen aan de wedstrijd rekenen we op een vrije bijdrage. Meer info vinden jullie hieronder.

Alle deelnameformulieren komen in een grote pot terecht en een onschuldige scoutshand zal 5 winnaars loten. Deze winnaars worden door ons verwittigd en kunnen hun prijs komen afhalen in onze scoutsbar.

De fietsroute is te verkrijgen via de QR-code of url hieronder. Het deelnameformulier vindt u via deze link. Gelieve ook het reglement daarop te lezen.

Praktische info

Wanneer?

Tussen 13 mei en 1 augustus
 

Hoe?

Vrije bijdrage storten op het rekeningnummer: BE83 8901 7444 3215 met vermelding ‘vrije bijdrage – ploegnaam
Wie betaald heeft, komt op een deelnemerslijst. Vermeld je ploegnaam zeker in de mededeling van je overschrijving. Anders kan je niet deelnemen aan de wedstrijd. Vergeet ook het ingevuld deelnameformulier niet in onze brievenbus te steken.
 

Route?

Via deze link of de QR code.